Миколаївська обласна рада
професійних спілок

На Миколаївщині відбулись урочисті збори присвячені 20 річниці Національної служби посередництва і примирення

IMG_1477.jpg

19 листопада 2018 року у приміщенні Миколаївської обласної ради профспілок Відділенням Національної служби посередництва і примирення проведено урочисті збори з нагоди 20 річниці її утворення, в яких взяли участь представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, трудові арбітри та незалежні посередники НСПП, профспілковий актив області, працівники Відділення.

З нагоди 20-ї річниці від дня утворення Національної служби посередництва і примирення начальником Відділення О.Євченко учасникам зборів були передані слова привітання від Прем’єр-міністра України В.Гройсмана, голови Верховної Ради України А.Парубія, Міністра соціальної політики України А.Реви, Голови Національної служби посередництва і примирення О. Окіса.

Начальник Відділення О.Євченко виступила з доповіддю про діяльність Відділення за роки існування. Учасникам урочистих зборів було продемонстровано якісні та кількісні показники роботи Відділення щодо зареєстрованих та вирішених колективних трудових спорів (конфліктів), укладених угод про співпрацю та інших важливих напрямів діяльності.

Відбулось нагородження та вручення Почесних грамот НСПП та Подяк НСПП представникам місцевих органів виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, трудовим арбітрам, профспілковим організаціям області та працівникам Відділення.

IMG_1480.jpg

Колектив Відділення отримав подяки від Миколаївської обласної ради професійних спілок, Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АР КРИМ та місті Севастополі. О.Євченко отримала відзнаку Миколаївської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери "За соціальне партнерство".

IMG_1490.jpg

В урочистій обстановці було підписано угоду про співпрацю між відділенням Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області та Департаментом соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації. Директор Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації О.Єльчієва повідомила про багаторічну плідну співпрацю сторін та визначила подальші перспективи спільної роботи.

Колектив Відділення висловив слова щирої вдячності Миколаївській обласній раді професійних спілок, департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації, департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, Миколаївській обласній організації профспілки працівників охорони здоров’я, Миколаївській обласній організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення, Миколаївській обласній організації профспілки працівників соціальної сфери, Миколаївській обласній організації профспілки працівників суднобудування України, трудовим арбітрам НСПП за плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток соціально-трудових відносин області. Працівники Відділення переконані, що в і в подальшому така співпраця буде тривати, адже колектив Відділення знаходиться в постійному пошуку нових форм та методів роботи, працює над підвищенням свого професійного рівня, зміцнює зв’язки з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, організаціями профспілок та роботодавців.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< грудня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання