Миколаївська обласна рада
професійних спілок

В центрі уваги – питання зайнятості

6 листопада п.р. в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Практичне застосування Закону України «Про зайнятість населення» за участю спеціалістів управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад. Семінар відкрили: директор Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Дмитро Дибченко та директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксана Єльчієва.

В семінарі взяла участь та виступила заступник голови обласної ради профспілок Любов Онищенко, яка розкрила присутнім тему «Договірне регулювання трудових відносин та зайнятості в трудових колективах». Вона продемонструвала розроблені фахівцями облпрофради буклети та методичні матеріали стосовно заявленої теми. Проінформувала про співпрацю Миколаївської облпрофради з Миколаївським регіональним центром зайнятості в рамках укладеної двосторонньої Угоди, про спільні заходи, проведені в т.ч. напередодні Дня дій за гідну працю (7 жовтня). Запропонувала, в рамках Закону України «Про соціальний діалог», укладення таких угод про співпрацю на рівні районів та міст обласного значення.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< жовтня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання