Миколаївська обласна рада
професійних спілок

ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ ФПУ. Відповідати викликам часу, очікуванням людей праці

0-02-04-52fed97fef37f06505b7ec269d0f0298791bd32aad0bcacd4abd12f8fdd58de1 full

Четверте засідання Ради Федерації профспілок України відбудеться 29 березня ц.р. у Києві. Таке рішення, а також порядок денний цього засідання, затвердили члени Президії ФПУ, які зібралися 27 березня у столиці України.

Головував на засіданні Президії ФПУ Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.  

Учасники заходу обговорили наступні питання: «Про проект постанови Ради ФПУ «Про виконання рішень VII З’їзду ФПУ щодо організаційного і фінансового зміцнення Федерації профспілок України, її членських організацій задля посилення ефективності дій на захист прав членів профспілок», «Про проект постанови Ради ФПУ «Про Стратегію інформаційної діяльності ФПУ на 2018–2021 роки», «Про проект постанови Ради ФПУ «Про наступ на права профспілок, у тому числі майнові», «Про проект постанови Ради ФПУ «Про виконання бюджету Федерації профспілок України за 2017 рік та бюджет ФПУ на 2018 рік» та інші питання.

Практично по всім темам, які мають бути розглянуті на засіданні Ради Федерації профспілок України, учасники заходу провели жваву, іноді дуже гостру, але ділову й конструктивну дискусію. Це, перш за все, стосувалося таких актуальних і важливих питань, як організаційне та фінансове зміцнення Федерації та її членських організацій, як всеукраїнських галузевих профорганізацій, так і територіальних профооб'єднань.

IMG 4344

Члени Президії ФПУ, які представляють багатотисячні організації, виступили з низкою зауважень та пропозицій до документів, що були підготовлені робочими групами та комісіями з відповідних напрямів роботи.

Заслухавши та обговоривши запропоновані проекти постанов Ради ФПУ, члени Президії вирішили: по-перше, взяти їх за основу, по-друге, доручити редакційній комісії доопрацювати їх тексти згідно з зауваженнями та пропозиціями, що надійшли під час засідання Президії.

Сьогодні ж відбулося засідання Постійної комісії Ради ФПУ з майнових питань

28 березня Президія Федерації профспілок  продовжить своє засідання та обговорить низку інших важливих питань.

Того ж дня відбудуться засідання Постійних комісій Ради ФПУ: з питань організаційної роботи та розвитку профспілкового руху; з питань виробничої політики та захисту економічних інтересів членів профспілок; з питань соціального захисту членів профспілок і соціального страхування; з питань охорони праці та здоров'я;  з питань правового захисту профспілок та їх організацій, членів профспілок; з питань рівності прав жінок і чоловіків.

У засіданні бере участь голова Миколаївської обласної ради профспілок Толмачов Ю.П.

За матеріалами Прес-центру ФПУ

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання