Миколаївська обласна рада
професійних спілок

Президія обкому профспілки працівників культури

IMG_0122.jpeg

30 листопада ц.р. під головуванням голови обласного комітету профспілки Любові Назарової відбулося чергове засідання президії обкому профспілки працівників культури. В засіданні президії взяли участь заступник начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Лариса Поддубна та заступник голови  облпрофради Любов Онищенко.

IMG_0125.jpeg

Президія обкому профспілки підвела підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію «Активна первинка – сильна профспілка», який проводився в галузі.

Були визначені переможці огляду-конкурсу первинних профорганізацій працівників культури:

І місце поділили первинна профорганізація Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії та первинна профорганізація Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш.Кобера і В.Хоменко;

ІІ місце поділили первинна профорганізація Новобузької централізованої бібліотечної системи та первинна профорганізація дитячої музичної школи №5 м.Миколаєва;

ІІІ місце зайнялапервинна профорганізація Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва.

Прийнято рішення нагородити переможців конкурсу Дипломами та грошовими винагородами.

Президія обкому профспілки розглянула питання організації та проведення Новорічних та Різдвяних свят для дітей працівників галузі в Академічному українському театрі драми та музичної комедії, Академічному художньому російському драматичному театрі та Обласному палаці культури. Також були розглянуті питання проведення передплати на періодичні профспілкові видання на 2018 рік в первинних профспілкових організаціях, про участь у фотоконкурсі «Рідна країна – працьовита Україна», організованому ФПУ та інші.

IMG_0127.jpeg

На президії з інформацією про проведення в Києві 6 грудня ц.р., напередодні розгляду проекту Державного бюджету на 2018 рік, масової профспілкової акції протесту у формі інформаційного пікетування органів державної влади виступила заступник голови Миколаївської облпрофради Любов Онищенко.

По всіх питаннях порядку денного прийнято відповідні постанови. Президія пройшла на високому організаційному рівні. 

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< листопада 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання