Миколаївська обласна рада
професійних спілок

На ДП «Миколаївстандартметрологія» в рамках Європейського тижня якості відбулось засідання «круглого столу»: «Якість-Ємоції-Натхнення» (Quality – Emotion – Inspiration)

        PB103786

      11 листопада 2015 року на ДП «Миколаївстандартметрологія» в рамках Європейського тижня якості відбулось засідання «круглого столу»: «Якість-Ємоції-Натхнення» (Quality – Emotion – Inspiration).

         В засіданні круглого столу прийняли участь фахівці операторів ринку харчової галузі: ФГ «Владам», ТОВ «Лігріс», ФОП Масловського Ю.В., ФОП Бєглова О.Ю.

    Відкрила засідання та виступила із привітальним словом заступник директора з питань стандартизації та наукової діяльності ДП «Миколаївстандартметрологія» Цегельник Т.Г.

 Тетяна Григорівна розповіла про Європейський тиждень якості, його історію, традиції та девіз цього року «Якість-Ємоції-Натхнення» (Quality – Emotion – Inspiration).

Начальник випробувальної лабораторії харчової та сільгосппродукції ДП «Миколаївстандартметрологія» Іванова Світлана Степанівна розповіла учасникам засідання про напрямки діяльності лабораторії. Випробувальна лабораторія ДП «Миколаївстандартметрологія» акредитована Національним Агентством з акредитації України відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 (ISO/IEC 17025:2005), атестат акредитації  № 2Н626 від 28.10.2015 р., що дає право проводити випробування згідно галузі акредитації та виступати у якості референс – лабораторії.

        У ІІІ кварталі 2015 року випробувальна лабораторія ДП «Миколаївстандартметрологія» розширила сферу акредитації, включивши до неї визначення вмісту ГМО.

Начальник юридичного відділу ДП «Миколаївстандартметрологія» Корованенко Світлана Анатоліївна ознайомила учасників засідання «круглого столу» із сучасними вимогами українського харчового законодавства, новими нормативно-правовими актами та змінами згідно з чинними законодавчими актами України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів» № 1602-VII від 22.07.2014.

         Провідний інженер із стандартизації Сергєєва Тетяна Іллівна розповіла учасникам заходу про сучасний стан та перспективи розвитку національної системи стандартизації, а також ознайомила з новою редакцією Закону України «Про стандартизацію».  

PB103913

      Під час підведення підсумків засідання «круглого столу», представники підприємств обговорили актуальні питання та зміни у сфері харчової промисловості, а також  підкреслили необхідність проведення таких заходів у подальшому з урахуванням змін у законодавстві України.

Оголошення

  1. ЗАПИТУЙТЕ — ВІДПОВІДАЄМО!

    Пропонуємо нові форми надання консультацій. Своє запитання Ви можете направити на адресу електронної пошти Миколаївської облпрофради: 

    orps@mksat.net


  2. Зверніть увагу!

    Оновлена інформація:

    Мінімальна зарплата, прожитковий мінімум, інші державні виплати

    (Розділ «Державні соціальні стандарти»)


  3. Фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січня

    2022 року для працездатних осіб з урахуванням суми обов'язкових платежів склав

    6032 грн.

    (за даними Міністерства соціальної політики України).


Календар

< березня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 29 30 31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання